Cocktail Βar οικονομικής ενίσχυσης | Καφενείο [πλατεία Εξαρχείων] Πέμπτη 4/7 από τις 20.00

Coctail Βar

Πέμπτη 4/7 από τις 20.00

Καφενείο [ Στουρνάρη 4, πλατεία Εξαρχείων]

*  τα έσοδα θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για την οικονομική ενίσχυση της

Ταξικής Αντεπίθεσης [Ομάδα Αναρχικών και Κομμουνιστών]

Για τις εκλογές της 7ης Ιούλη και την “επόμενη μέρα” Αποχή – Οργάνωση στην Βάση – Ενότητα στη Δράση

Σύνταγμα 15 Φλεβάρη 2015 . Παρέμβαση σε συγκέντρωση , πέντε μέρες πριν τη συμφωνία της δημιουργικής ασάφειας”…

Ό,τι δεν ξέρεις ο ίδιος

καθόλου δεν το ξέρεις.

Έλεγξε το λογαριασμό

εσύ θα τον πληρώσεις.

Μπέρτολντ Μπρεχτ.

Τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών της 26η Μάη και η επίσπευση της “επόμενης μέρας”, η οποία και σηματοδοτήθηκε από την προκήρυξη πρόωρων εκλογών από τον “μεταμνημονιακό” πρωθυπουργό Τσίπρα, έρχονται να επιβεβαιώσουν ένα διαχρονικό πολιτικό συμπέρασμα: “η σοσιαλδημοκρατία αγωνίστηκε πάντα επάξια για τον παλιό κόσμο”.

Τεσσερισήμισι χρόνια μετά τον Γενάρη του 2015 -από τότε που η “ελπίδα” ερχόταν- η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ φεύγει, έχοντας συμβάλει καθοριστικά στη σταθεροποίηση του αστικού πολιτικού συστήματος και της “δημοκρατίας” του, που ιδιαίτερα την πρώτη μνημονιακή περίοδο 2010-12 είχε δεχτεί ισχυρούς τριγμούς. Το μόνιμο καθεστώς καπιταλιστικής επέλασης και ιμπεριαλιστικού αλυσοδέματος έχουν πλέον παγιωθεί και συμπυκνώνονται στη συνεχιζόμενη επιδείνωση των όρων ζωής και εργασίας για τη χειμαζόμενη κοινωνική πλειοψηφία και το σύνολο του εργαζόμενου λαού.

Η ξεδιάντροπη μετατροπή του συντριπτικού ταξικού-λαϊκού ΟΧΙ σε “ναι σε τρίτο και χειρότερο μνημόνιο” τον Ιούλη του ‘15. H πλήρης αναγνώριση του ληστρικού “δημοσίου χρέους”, του βασικού μοχλού για την εφαρμογή των αντεργατικών-αντιλαϊκών πολιτικών. Τα ματωμένα πλεονάσματα και οι ανθρωποκτόνοι όροι αποπληρωμής του. Η θεσμοθέτηση μνημονίου διαρκείας και ιμπεριαλιστικής επιτροπείας μέχρι (τουλάχιστον) το 2060. Οι νεο-αποικιακές συμφωνίες ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας. Οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας από τα τραπεζικά και χρηματοπιστωτικά κοράκια. Τα “στρωμένα κόκκινα χαλιά” στους εγχώριους και διεθνείς πλιατσικολόγους “επενδυτές”. Κυρίως όμως, η επιβολή αυτού του μόνιμου σαρώματος μέσα σε κλίμα κινηματικής άμπωτης και καθίζησης των κοινωνικών-ταξικών αντιστάσεων και αγώνων: αυτά είναι τα “επιτεύγματα” των απόγονων του “ευρω-κομμουνισμού” και του “ειρηνικού περάσματος στο σοσιαλισμό”, των ακροδεξιών και των “προοδευτικών” συνεταίρων τους.

Η εκκένωση της κατάληψης αλληλεγγύης της Πρυτανείας κατά τη διάρκεια της απεργίας πείνας των πολιτικών κρατουμένων τον Απρίλη του ‘15. Η επικύρωση της αντιμεταναστευτικής-αντιπροσφυγικής συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης μεταναστών και προσφύγων, όπως εκείνο της Μόριας. Οι εισβολές των ΕΚΑΜ και οι βίαιες μεταγωγές αναρχικών πολιτικών κρατούμενων από τις φυλακές Κορυδαλλού. Η απαίτηση της “ανεξάρτητης” και “τυφλής” αστικής δικαιοσύνης για υπογραφή δήλωσης μετάνοιας από τον κομμουνιστή πολιτικό κρατούμενο Δημήτρη Κουφοντίνα. Η εξακολούθηση του καθεστώτος εξαίρεσης και η επιβολή εξοντωτικών ποινών και υπέρογκων χρηματικών εγγυήσεων σε αγωνιστές και αγωνίστριες. Οι εκκενώσεις κατειλημμένων χώρων αγώνα και το πολιτικό ξέπλυμα των ναζιστών δολοφονών της ΧΑ μέσα και έξω από τη βουλή: αυτά αποτελούν μερικά ακόμα από τα “έργα και τις ημέρες” των πάλαι ποτέ “ανανεωτών” και “δικαιωματιστών” που οφείλουν να μείνουν χαραγμένα στην κινηματική μνήμη για να θυμίζουν ότι το κράτος έχει συνέχεια…

Οι επιδιώξεις για γεωστρατηγική αναβάθμιση του ελληνικού καπιταλισμού -έπειτα από μια δεκαετία υποβάθμισης στον παγκόσμιο καπιταλιστικό καταμερισμό- μέσα από τη στενότερη πρόσδεση των συμφερόντων του μ’ εκείνα των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ και ΕΕ, υπηρετήθηκαν επάξια από τους “ευρω-αριστερούς” της Κουμουνδούρου. Η νοσηλεία των ναζιστών της χούντας του Κιέβου στο ΚΑΤ, η ανεκδιήγητη υπουργική θητεία του κατά φαντασία στρατάρχη Καμμένου στο Πεντάγωνο, η αμερικανοκίνητη συμφωνία των Πρεσπών για τη νατοϊκή ολοκλήρωση των δυτικών Βαλκανιών, η πολεμοκάπηλη συμμαχία με το κράτος-απαρτχάιντ του Ισραήλ και τη χούντα της Αιγύπτου, η μετατροπή της χώρας σε νατοϊκό πολεμικό ορμητήριο για τους φονιάδες των λαών και οικόπεδο εξορύξεων για δυτικούς και εγχώριους μονοπωλιακούς ομίλους: αυτές είναι μερικές ακόμα “όψεις της πολύπλευρης εξωτερικής πολιτικής” και αποτέλεσαν την επίσημη “αριστερή” επικύρωση του μεταπολιτευτικού δόγματος “ανήκομεν εις τη Δύσιν”.

Μέσα σ’ ένα πυρακτωμένο διεθνές περιβάλλον έρπουσας καπιταλιστικής κρίσης και έντονων ενδοιμπεριαλιστικών αντιθέσεων, με τη θερμοκρασία των ελληνοτουρκικών σχέσεων να αυξάνεται και τα πολεμικά σύννεφα πάνω από το Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο να πυκνώνουν, οι λαοί της περιοχής κινδυνεύουν -για άλλη μια φορά στην ιστορία- να μετατραπούν, εκτός από υφιστάμενη υποτιμημένη εργατική καύσιμη ύλη, σε κρέας για τα κανόνια του “βρώμικου πόλεμου κάτω από τις σημαίες των εχθρών τους”.

Μέσα σ’ αυτήν την ιστορική συγκυρία, η απερχόμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να ισχυριστεί βάσιμα ότι υπήρξε άξιος υπηρέτης για τα συμφέροντα της αστικής τάξης και του κράτους της, του καπιταλισμού και του ευρωατλαντικού ιμπεριαλισμού. Αν μη τι άλλο, κατάφερε αυτό που πριν από μια πενταετία έμοιαζε -τουλάχιστον- απίθανο: οι “νόμιμοι ιδιοκτήτες της χώρας” ετοιμάζονται να επιστρέψουν δριμύτεροι και ένας ακόμα Μητσοτάκης προβάρει το πρωθυπουργικό κοστούμι…

Η διαφαινόμενη εκλογική επικράτηση (με ή χωρίς αυτοδυναμία) της ΝΔ -μ’ ένα στυγνά νεοφιλελεύθερο και ακροδεξιό πρόγραμμα- και η επιστροφή στον αφρό των τραπεζοτσολιάδων και των “Μένουμε Ευρώπη”, των “μακεδονομάχων”, των απόγονων των κατοχικών δοσίλογων και του υπόλοιπου αντιδραστικού-φασιστικού εσμού σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κύκλου οξυμένης επίθεσης και λεηλασίας εις βάρος των εργατικών και λαϊκών στρωμάτων, των -ντόπιων, προσφύγων και μεταναστών- εργαζόμενων και άνεργων. Το εκλογικό ξεφούσκωμα των ναζιστών δολοφόνων της ΧΑ ανοίγει το δρόμο σε άλλες “σοβαρότερες” ακροδεξιές τσόντες, όπως εκείνη του μνημονιακού Βελόπουλου. Πρόκειται για μια διαδικασία μετατόπισης της αστικής πολιτικής σκηνής προς τα δεξιά, η οποία και συμβαδίζει απόλυτα με την αντίστοιχη εκλογική άνοδο ακροδεξιών και φασιστικών δυνάμεων σ’ όλη την επικράτεια της “δημοκρατικής” ΕΕ της διαρκούς λιτότητας, της φτώχειας, του ρατσισμού και της ανιστόρητης εξίσωσης ναζισμού και κομμουνισμού.

Κι αν είναι ο λάκκος σου πολύ βαθύς, 

χρέος με τα χέρια σου να σηκωθείς.

Κώστας Βάρναλης.

Δόγμα “νόμος και τάξη”. “Αριστεία” και αποχαλίνωση της εργασιακής ζούγκλας. Γη και ύδωρ στους μεγαλοκαπιταλιστές “επενδυτές” και κλείσιμο του ματιού στην εργοδοτική αυθαιρεσία και τρομοκρατία. “Επιδόματα μόνο για Έλληνες” και προσλήψεις μόνο για ένστολους φρουρούς του καθεστώτος. “Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια” και ευρωατλαντική εθνικοφροσύνη. Αστυνομοκρατία και επανασύσταση της ομάδας Δέλτα. Κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου και ιδιωτικά πανεπιστήμια. “Τελείωμα” των Εξαρχείων και θάψιμο σε ειδικές φυλακές τύπου Γ των πολιτικών και των υπόλοιπων ανυπότακτων κρατούμενων. Αυτές είναι οι δεσμεύσεις της “μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης” προς τους ψηφοφόρους του “εθνικού κορμού” και της “ελεύθερης αγοράς”. Αυτά προμηνύει -εκτός απροόπτου- η “επόμενη μέρα” για την εργατική τάξη, τους άνεργους, τη φτωχολογιά και τη νεολαία. Αυτά επιφυλάσσει -κατά πάσα πιθανότητα- η “επόμενη μέρα” για τους αγωνιστές, τους απεργούς, τους αναρχικούς και τους κομμουνιστές, τους συντρόφους, τις συντρόφισσες και συνολικά για το ευρύτερο ανταγωνιστικό κίνημα.

Η αναμενόμενη νέα κατάσταση δημιουργεί νέα καθήκοντα. Μια νέα επιδεινωμένη κατάσταση μέσα στην οποία δεν χωράνε εκλογικές αυταπάτες και “ρεαλιστικές” υπεκφυγές, λογικές “χρήσιμης ψήφου” και “μικρότερου κακού”, κοινοβουλευτικών και εξωκοινοβουλευτικών “ισορροπιών” και “καταγραφής δυνάμεων”. Η διατήρηση της Αποχής σε “ποσοστά αυτοδυναμίας” ίσως να φαντάζει αμελητέα, σε κάθε περίπτωση όμως εξακολουθεί ν’ αποτελεί μια απτή καταγραφή της διογκούμενης κοινωνικής απονομιμοποίησης του αστικού πολιτικού συστήματος και της “δημοκρατίας” του. Και ως τέτοια δεν μπορεί παρά να αποτελεί συλλογική και συνειδητή πολιτική επιλογή που κρατάει ζωντανή την επαναστατική προοπτική.

Άλλος δρόμος δεν υπάρχει για τις κινηματικές και τις ευρύτερες κοινωνικές-ταξικές δυνάμεις, που -κατά τη διάρκεια της τελευταίας πενταετίας της οπισθοχώρησης των αντιστάσεων και της αποσυσπείρωσης των αγώνων- συναντήθηκαν και συμπορεύτηκαν στις αντιμνημονιακές διαδηλώσεις, τις οργανωμένες από τα κάτω απεργίες και τις εργατικές διεκδικήσεις, στις αντιπολεμικές κινητοποιήσεις και τις κινήσεις διεθνιστικής αλληλεγγύης, στην αλληλεγγύη στους πρόσφυγες και τους μετανάστες και τους αγώνες ενάντια στην περιβαλλοντική λεηλασία, τις εργοδοτικές δολοφονίες και την ασυδοσία του μαφιόζικου καπιταλισμού και εφοπλισμού, ενάντια στον κοινωνικό κανιβαλισμό και το “νόμιμο” και “παράνομο” κεφάλαιο, στην αντιφασιστική πάλη και την υλική-ηθική-πολιτική υποστήριξη των φυλακισμένων και των διωκόμενων αγωνιστών και αγωνιστριών: Αποχή από τις Εκλογές – Οργάνωση στη Βάση και Ενότητα στη Δράση ενάντια σε Κράτος, Κεφάλαιο, Φασισμό, Ιμπεριαλισμό.

Ταξική Αντεπίθεση (Ομάδα Αναρχικών και Κομμουνιστών)

Αθήνα, Ιούνης 2019

Ή ΑΥΤΟΙ Ή ΕΜΕΙΣ Διαδήλωση Πέμπτη 27/6/2019, πλ. Εξαρχείων, 7μμ ενάντια σε μαφίες, κρατική καταστολή, κοινωνικό κανιβαλισμό

Ή ΑΥΤΟΙ

Οι κάθε λογής μαφιόζοι, βιαστές, ναρκέμποροι, μπάτσοι, αφεντικά, κανίβαλοι, εξουσιαστές, μπράβοι, αντικοινωνικοί χουλιγκάνοι και συμμορίτες που έχουν ιδιοποιηθεί το δημόσιο χώρο με τη βία, είτε κρατική είτε παρακρατική, για να εξασφαλίσουν τα μικρά και μεγάλα συμφέροντά τους μετατρέποντας τη γειτονιά σε μια “ζούγκλα” όπου επιβάλλεται ο “δυνατός πάνω στον αδύναμο”. Οι κάθε λογής υπηρέτες, θιασώτες, λακέδες, παρατρεχάμενοι και ρουφιάνοι της εξουσίας και του χρήματος, νόμιμου ή παράνομου, που εξυπηρετούν τους κατασταλτικούς και επιχειρηματικούς σχεδιασμούς του κράτους και του κεφαλαίου για το τσάκισμα των αγωνιστών και την εκδίωξη των φτωχών από τα Εξάρχεια.

Ή ΕΜΕΙΣ

Όλοι όσοι ζούμε, δουλεύουμε, συχνάζουμε, δραστηριοποιούμαστε, αναφερόμαστε στα Εξάρχεια και τα υπερασπιζόμαστε σαν μια γειτονιά του κόσμου “που χωράει πολλούς κόσμους”. Μια γειτονιά όπου μπορούν να συνυπάρχουν με σεβασμό άνθρωποι κάθε φύλου, ηλικίας και καταγωγής. Όπου η ταξική αλληλεγγύη μπορεί να είναι μια ζώσα πραγματικότητα. Όπου μπορεί να ανθίζει η αμφισβήτηση της κρατικής – καπιταλιστικής βαρβαρότητας και να αναπτύσσονται μορφές κοινωνικής αυτοοργάνωσης. Όπου μπορούν να βρίσκουν καταφύγιο οι “διαφορετικοί” και οι “κυνηγημένοι”. Όπου η αγωνιστική ιστορία του χθες συναντιέται με τις αγωνίες και τις αντιστάσεις του σήμερα. Όπου μπορεί το όνειρο για έναν κόσμο ισότητας και δικαιοσύνης να συνεχίσει να ριζώνει στο κέντρο της πόλης.

ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ

Πέμπτη 27 Ιούνη 2019, πλατεία Εξαρχείων 7 μ.μ.

ενάντια στις ναρκομαφίες, την κρατική καταστολή και τον κοινωνικό κανιβαλισμό

Συνέλευση για την Επανοικειοποίηση των Εξαρχείων

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους συντρόφους Γ. Δημητράκη και Κ. Σακκά (Δευτέρα 24/6) στο υπ. Δικαιοσύνης

ΑΜΕΣΗ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑ ΣΑΚΚΑ.

Στις 12/6 συλλαμβάνονται οι σύντροφοι Γιάννης Δημητράκης, Κώστας Σακκάς και Δήμητρα Συριανού για την απαλλοτρίωση της χρηματαποστολής εφοδιασμού ΑΤΜ στο ΑΧΕΠΑ. Από την πρώτη στιγμή, η αντιτρομοκρατική υπηρεσία ως υποβολέας της μιντιακής διαχείρισης, επιχειρεί μέσω των κατευθυνόμενων ρεπορτάζ να αναβαθμίσει την υπόθεση, ανασύροντας τα ξεθωριασμένα σενάρια περί “εμπλοκής των συλληφθέντων σε ένοπλες οργανώσεις”, “χρηματοδότησης του επαναστατικού ταμείου” κλπ.

Η άτσαλη απόπειρα να συνδεθούν οι συλλήψεις των συντρόφων με την “τρομοκρατία”, αφορά την κατεπείγουσα ανάγκη των διωκτικών αρχών, από τη μια να καρπωθούν τις δάφνες μιας μεγάλης επιτυχίας, και από την άλλη να στρώσουν το έδαφος για την εκδικητική μεταχείριση των συντρόφων.

Πράγματι, η «υποδοχή» στα κρατητήρια-τρώγλες της ΓΑΔΘ, πέρα από την απουσία των στοιχειωδών κανόνων υγιεινής, όντας πλημμυρισμένα με περιττώματα και έντομα (κατσαρίδες, κοριοί), συνοδεύτηκε και από την απόπειρα της απομονωτικής, σωματικής και ψυχολογικής εξάντλησης των συντρόφων, με πάνω από 12ωρη αναμονή σε όρθια στάση, φορώντας τους κουκούλα στο κεφάλι και απαγορεύοντας της μεταξύ τους επικοινωνίας τοποθετώντας τους σε χωριστά κελιά.

Η μη προφυλάκιση της συντρόφισσας Δήμητρας Συριανού, αποτέλεσε τελικά, δείγμα του αποδυναμωμένου κατηγορητηρίου εναντίον της, αλλά και της συνολικότερης αποτυχίας να παρουσιαστεί η υπόθεση ως πιο “αναβαθμισμένη” από αυτό που πραγματικά είναι. Όμως, οι προφυλακίσεις των συντρόφων Γιάννη Δημητράκη και Κώστα Σακκά στις φυλακές Κομοτηνής και Νιγρίτας αντίστοιχα, δεν είναι τίποτα άλλο παρά επίδειξη ισχύος και εκδήλωση προθέσεων εξόντωσης.

Η μεθοδευμένη κράτηση των συντρόφων σε φυλακές ιδιαιτέρως απομακρυσμένες από τον τόπο κατοικίας τους, σημαίνει πρακτικά τη μη δυνατότητα επισκεπτηρίων από τα συγγενικά τους πρόσωπα και τους δικηγόρους τους, στερώντας τους, τόσο την επαφή με το οικογενειακό τους περιβάλλον, όσο και την απρόσκοπτη προετοιμασία της υπερασπιστικής τους γραμμής. Παράλληλα η εκδικητική προφυλάκιση του Κώστα Σακκά στις «πειθαρχικές» φυλακές Νιγρίτας, όπου το 2014 ορισμένοι σωφρωνιστικοί υπάλληλοι του συγκεκριμένου καταστήματος βασάνισαν μέχρι θανάτου τον κρατούμενο Καρέλι, όσο και η εσκεμμένη τοποθέτηση του Γιάννη Δημητράκη στα πειθαρχεία των φυλακών Κομοτηνής σε συνθήκες άθλιες και εξευτελιστικές για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, αποτυπώνει τόσο την σαδιστική αντιμετώπιση των διωκτικών αρχών στο πρόσωπό τους όσο και την μεθοδευμένη παρεμπόδιση ένταξής τους στα “μεροκάματα” ως μέσο μείωσης της ποινής τους .

Το καθεστώς που έχει επιβληθεί στους συντρόφους μας, την πολιτική ευθύνη του οποίου φέρει στο ακέραιο το υπουργείο δικαιοσύνης, είναι άκρως αποκαλυπτικό σχετικά με την εκδικητική αντιμετώπιση που επιφυλάσσει το καθεστώς απέναντι σε αμετανόητους αγωνιστές. Η αταλάντευτα αγωνιστική στάση των συντρόφων μας και η αδιάλειπτη παρουσία τους στους κοινωνικούς-ταξικούς αγώνες, παρά τις διώξεις, τις μακροχρόνιες φυλακίσεις και τις στοχοποιήσεις που έχουν υποστεί στο παρελθόν, τιμωρείται εκδικητικά για την κάμψη της αντίστασης και την απόσπαση υποταγής στην κρατική-κατασταλτική βία του «σωφρονισμού».

Μάταια. Οι σύντροφοί μας, ως σάρκα από τη σάρκα του κινήματος, δεν είναι μόνοι (και) σε αυτή την αναμέτρηση με την κατασταλτική επιθετικότητα εναντίον τους.

Μαζί τους θα δώσουμε τις μάχες, θα τις κερδίσουμε και σύντομα θα είμαστε και πάλι ο ένας δίπλα στον άλλον.

ΑΜΕΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΟ

ΑΜΕΣΗ ΜΕΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑ ΣΑΚΚΑ ΣΤΙΣ Δ.Φ.ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥΣ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ: ΔΕΥΤΕΡΑ 24/6, 18:00, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Σύντροφοι- Συντρόφισσες

Antifa League Athens – Τελική Φάση: Διήμερο Εκδηλώσεων (Εξάρχεια 22&23/6)

Antifa League Athens – Τελική Φάση: Διήμερο Εκδηλώσεων

Σάββατο 22/6

Συγκέντρωση (Πλατεία Εξαρχείων) 18.00

-Αθλητικά παιχνίδια δρόμου

-Συλλογική κουζίνα

-Bazaar βιβλίων

-Μουσικές

Κυριακή 23/6

Συγκέντρωση (Πλατεία Εξαρχείων) 18.00

+ Πορεία γειτονιάς

19.00

Αγώνες A.L.A

στο προαύλιο του Πολυτεχνείου

+ PARTY

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΝΑΡΚΟΜΑΦΙΕΣ, ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, ΤΗΣ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ.

Antifa League Athens – Συνέλευση για την επανοικειποίηση των Εξαρχείων

 

 

Συγκέντρωση Αλληλεγγύης για τους συλληφθέντες στο ΑΧΕΠΑ: Δικαστήρια Θεσσαλονίκης (18/6)

Συμμετέχουμε από Αθήνα στην συγκέντρωση αλληλεγγύης στις 18/6 στα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης για τους συλληφθέντες στο ΑΧΕΠΑ

Την Τετάρτη 12 Ιούνη, κατά τη διάρκεια επιχείρησης της αντι-τρομοκρατικής στη Θεσσαλονίκη, συλλαμβάνονται οι αναρχικοί σύντροφοι Κώστας Σακκάς, Γιάννης Δημητράκης και ακόμη μια συντρόφισσα για την απόπειρα απαλλοτρίωσης χρηματαποστολής που θα εφοδίαζε το ΑΤΜ που βρίσκεται μέσα στο ΑΧΕΠΑ. Η πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛΑΣ πανηγυρίζουν για την “μεγάλη επιτυχία” τους, από κοντά τα πάντα πρόθυμα ΜΜΕ στήνουν το δικό τους τρομοσόου με ευφάνταστες “πληροφορίες” για επαναστατικά ταμεία και ένοπλες οργανώσεις.

Την Τρίτη 18/6 στις 10 πμ στα δικαστήρια Θεσ/κης συμμετέχουμε και καλούμε στην συγκέντρωση αλληλεγγύης για τους συντρόφους και την συντρόφισσα μας που περνάνε από εισαγγελέα και ανακριτή.

Ας υψώσουμε αναχώματα αλληλεγγύης γύρω από τους συντρόφους μας.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ

Σύντροφοι – Συντρόφισσες από Αθήνα

Συγκέντρωση – Παρέμβαση αντιπληροφόρησης στους δρόμους και συνέλευση για τη συνέχιση του αγώνα (πλ.Εξαρχείων 19/6)

Συγκέντρωση και μικροφωνική αντιπληροφόρησης στην πλατεία Εξαρχείων, την Τετάρτη 19 Ιούνη 2019, στις 6 μ.μ. ενόψει της διαδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 Ιούνη στα Εξάρχεια ενάντια στις ναρκομαφίες, τον κοινωνικό κανιβαλισμό και την κρατική καταστολή.

Στο τέλος της συγκέντρωσης θα πραγματοποιηθεί παρέμβαση αντιπληροφόρησης στους δρόμους γύρω από την πλατεία Εξαρχείων και στις 8 μ.μ. στο Πολυτεχνείο (κτήριο Γκίνη) η δεύτερη ανοιχτή συνέλευση για τη συνέχιση του αγώνα στα Εξάρχεια και την διοργάνωση της διαδήλωσης της 27ης Ιούνη 2019.

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

Πρωτοβουλία συντροφισσών από τα Εξάρχεια,

Συνέλευση για την επανοικειοποίηση των Εξαρχείων,

σύντροφοι και συντρόφισσες

Συζήτηση με τον Μ.Φερράρι με αφορμή τα 70 χρόνια ΝΑΤΟ: Πέμπτη 13/6 19.00 στον πολιτικό χώρο στη Σπ.Τρικούπη 44

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ

ΚΑΙ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΡΥΘΡΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΙΩΝ

ΜΑΟΥΡΙΤΣΙΟ ΦΕΡΡΑΡΙ

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑΤΟ

ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ & ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ

ΣΤΗΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ “ΕΙΡΗΝΗ” & ΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ:

ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ)

ΠΕΛΟΤΟ – ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ & ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ (ΞΑΝΘΗ)

ΠΕΜΠΤΗ 13/6 ΣΤΙΣ 21.00

ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΣΤΗ ΣΠ.ΤΡΙΚΟΥΠΗ 44 (ΕΞΑΡΧΕΙΑ)

ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (ΟΜΑΔΑ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ & ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ)

 

Mοτοπορεία Aλληλεγγύης στον επαναστάτη Δ. Κουφοντίνα: Τρίτη 11/6 πλ. Εξαρχείων 7μμ

Τρίτη 11 Ιουνίου μοτοπορεία αλληλεγγύης στον επαναστάτη Δ. Κουφοντίνα

Καλούμε σε μοτοπορεία αλληλεγγύης στον αγώνα του Δημήτρη Κουφοντίνα την Τρίτη 11 Ιουνίου στις 7μμ – πλατεία Εξαρχείων, προκειμένου να του χορηγηθεί η άδεια που δικαιούται, καθώς και να καταργηθεί το εισαγγελικό βέτο.

ΑΔΕΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟΥ ΒΕΤΟ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ
ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

Συνέλευση αλληλεγγύης στον πολιτικό κρατούμενο Δημήτρη Κουφοντίνα

Bazaar βιβλίου για την οικονομική ενίσχυση της έντυπης παρέμβασης δρόμου “Έφοδος στον Ουρανό”

Bazaar βιβλίου για την οικονομική ενίσχυση της έντυπης παρέμβασης δρόμου “Έφοδος στον Ουρανό”

Κυριακή 9 Ιουνίου στις 17:00 στην πλατεία Μερκούρη

Ταξική Αντεπίθεση (Ομάδα Αναρχικών και Κομμουνιστών)