Ή ΑΥΤΟΙ Ή ΕΜΕΙΣ Διαδήλωση Πέμπτη 27/6/2019, πλ. Εξαρχείων, 7μμ ενάντια σε μαφίες, κρατική καταστολή, κοινωνικό κανιβαλισμό

Ή ΑΥΤΟΙ

Οι κάθε λογής μαφιόζοι, βιαστές, ναρκέμποροι, μπάτσοι, αφεντικά, κανίβαλοι, εξουσιαστές, μπράβοι, αντικοινωνικοί χουλιγκάνοι και συμμορίτες που έχουν ιδιοποιηθεί το δημόσιο χώρο με τη βία, είτε κρατική είτε παρακρατική, για να εξασφαλίσουν τα μικρά και μεγάλα συμφέροντά τους μετατρέποντας τη γειτονιά σε μια “ζούγκλα” όπου επιβάλλεται ο “δυνατός πάνω στον αδύναμο”. Οι κάθε λογής υπηρέτες, θιασώτες, λακέδες, παρατρεχάμενοι και ρουφιάνοι της εξουσίας και του χρήματος, νόμιμου ή παράνομου, που εξυπηρετούν τους κατασταλτικούς και επιχειρηματικούς σχεδιασμούς του κράτους και του κεφαλαίου για το τσάκισμα των αγωνιστών και την εκδίωξη των φτωχών από τα Εξάρχεια.

Ή ΕΜΕΙΣ

Όλοι όσοι ζούμε, δουλεύουμε, συχνάζουμε, δραστηριοποιούμαστε, αναφερόμαστε στα Εξάρχεια και τα υπερασπιζόμαστε σαν μια γειτονιά του κόσμου “που χωράει πολλούς κόσμους”. Μια γειτονιά όπου μπορούν να συνυπάρχουν με σεβασμό άνθρωποι κάθε φύλου, ηλικίας και καταγωγής. Όπου η ταξική αλληλεγγύη μπορεί να είναι μια ζώσα πραγματικότητα. Όπου μπορεί να ανθίζει η αμφισβήτηση της κρατικής – καπιταλιστικής βαρβαρότητας και να αναπτύσσονται μορφές κοινωνικής αυτοοργάνωσης. Όπου μπορούν να βρίσκουν καταφύγιο οι “διαφορετικοί” και οι “κυνηγημένοι”. Όπου η αγωνιστική ιστορία του χθες συναντιέται με τις αγωνίες και τις αντιστάσεις του σήμερα. Όπου μπορεί το όνειρο για έναν κόσμο ισότητας και δικαιοσύνης να συνεχίσει να ριζώνει στο κέντρο της πόλης.

ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ

Πέμπτη 27 Ιούνη 2019, πλατεία Εξαρχείων 7 μ.μ.

ενάντια στις ναρκομαφίες, την κρατική καταστολή και τον κοινωνικό κανιβαλισμό

Συνέλευση για την Επανοικειοποίηση των Εξαρχείων

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *