Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό: Ανακοίνωση σχετικά με τις τελευταίες δολοφονικές επιθέσεις του Ισραήλ στη Γάζα

Αρχής γενομένης με τη δολοφονία ηγετικού στελέχους των Ταξιαρχιών Αλ-Κουντς, ένοπλου σκέλους της Ισλαμικής Τζιχάντ, και της γυναίκας του με στοχευμένο αεροπορικό χτύπημα, συνήθης τακτική των σιωνιστών, το κράτος-δολοφόνος του Ισραήλ έχει οξύνει κατακόρυφα την επιθετικότητά του απέναντι στην πολιορκημένη Γάζα, έχοντας δολοφονήσει μέχρι αυτήν τη στιγμή 34 Παλαιστίνιους – ανάμεσά τους τρία παιδιά στον ύπνο τους – τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Οι τραυματίες είναι δεκάδες, ενώ το Ισραήλ χτυπά μέσα σε κατοικημένες περιοχές της πυκνοχτισμένης Γάζας.

Οι οργανώσεις της Αντίστασης συμφώνησαν ανακωχή με τους σιωνιστές ύστερα από διαμεσολάβηση της Αιγύπτου και του ΟΗΕ πριν από λίγο, ενώ, μέχρι τη σύναψη της ανακωχής, η Τζιχάντ είχε σφυροκοπήσει το Ισραήλ με εκατοντάδες ρουκέτες. Το νέο έγκλημα των σιωνιστών είναι σίγουρο ότι δεν θα μείνει αναπάντητο κι ότι η Αντίσταση θα ανταποδώσει στο Ισραήλ τη δολοφονική βία που δέχεται καθημερινά ο λαός της Παλαιστίνης από τον ισραηλινό στρατό και την αστυνομία.

Η ένοπλη αντίσταση του παλαιστινιακού λαού ενάντια στους Σιωνιστές δεν είναι μόνο δίκαιη, είναι και αναγκαία τώρα για την επιβίωσή του και στο μέλλον, για τη λευτεριά και την ανεξαρτησία του.

ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ!
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!

Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *