Για την προσαγωγή και ξυλοδαρμό από τους μπάτσους συντροφισσών και συντρόφων από το Λαϊκό Μέτωπο Τουρκίας

Μετά από επιχείρηση της αστυνομίας, με ΟΠΚΕ, κλούβα και ασφαλίτες στη παραλία της Χιλιαδού στην Έυβοια, προσήχθησαν 13 σύντροφοι και συντρόφισσες από το Λαϊκό Μέτωπο Τουρκίας, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο της μετατροπής των προσαγωγών σε συλλήψεις. Η κίνηση αυτή, αναδεικνύει για μια ακόμη φορά την εκδικητικότητα της αστυνομίας και της κυβέρνησης στο πρόσωπο των αγωνιστών, πολιτικών προσφύγων. Γεγονός το οποίο γίνεται ξεκάθαρο τόσο από την τραγεγλαφική δικαιολογία της αστυνομίας για το ελεύθερο καμπινγκ και την εξακρίβωση στοιχείων και από τα διάφορα λεγόμενα των μπάτσων στους υπόλοιπους κατασκηνωτές, οι οποίοι προσπάθησαν να αποτρέψουν την προσαγωγή των αγωνιστών όσο και από τον ξυλοδαρμό τους μέσα στην μεταγωγική κλούβα.

Οι μπάτσοι επέλεξαν σε μια περιοχή που γίνεται διαχρονικά ελεύθερο κάμπινγκ, να προβούν στις προσαγωγές των συντρόφων ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλους κατασκηνωτές, λέγοντας πως έχουν εντολή από την Αθήνα και οτι είναι “επικίνδυνοι τρομοκράτες της Τουρκίας που ζητάνε άσυλο στην Ελλάδα”, προσπαθώντας έτσι να αποτρέψουν τον κόσμο που έσπευσε να τους βοηθήσει.

Είναι ξεκάθαρο το κυνηγητό που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση της ΝΔ στους αγωνιστές, καθώς έχει περάσει ένας μόλις μήνας από την αναίτια επίθεση της αστυνομίας, πάλι με ξυλοδαρμό και συλλήψεις, στην συγκέντρωσή τους έξω από τη Γερμανική πρεσβεία. Προσπαθούν να τους εξοντώσουν με συνεχόμενες συλλήψεις, δίκες και πρόστιμα. Γιατί είναι γνωστή η αγαστή συνεργασία όλων των κυβερνήσεων και των μυστικών υπηρεσιών της Ελλάδας και της Τουρκίας, σε θέματα “τρομοκρατίας”.

Οι αγωνιστές του Λαϊκου Μετώπου, είναι σάρκα από τη σάρκα των λαών της Τουρκίας, παλεύουν για τα δικαιώματα των φτωχών, των εργατών, των λαών και της νεολαίας. Παλεύουν ενάντια στο φασισμό, τον ιμπεριαλισμό και την ταξική εκμετάλλευση. Και γι’αυτο τους κυνηγάνε με λύσσα οι πραγματικοί τρομοκράτες, οι διωκτικοί μηχανισμοί, όπου και αν βρίσκονται. Γιατί θέλουν να τους διαλύσουν. Αλλά όσο και να προσπαθούν δεν θα τα καταφέρουν. Γιατί οι αγωνιστές και οι αγωνίστριες του Λαϊκου Μετώπου Τουρκίας δε λυγισάν και δε λυγίζουν μπροστά σε διωγμούς, βασανιστήρια, σφαγές. Γιατί πάντα με το χαμόγελο στο πρόσωπο, προχωράνε μπροστά, βροντοφωνάζοντας πως το να μάχεσαι ενάντια στον ιμπεριαλισμό και το φασισμό δεν είναι έγκλημα είναι καθήκον.

ΝΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

Ταξική Αντεπίθεση (Ομάδα Aναρχικών και Kομμουνιστών)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *