Πρωτοβουλία αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό: Αλληλεγγύη στους διωκόμενους αγωνιστές της αναρχικής ομάδας Δυσήνιος Ίππος

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους αναρχικούς συντρόφους της ομάδας Δυσήνιος Ίππος, που συνελήφθησαν την Τετάρτη 24/10, γράφοντας συνθήματα αλληλεγγύης στο λιβανέζο κομμουνιστή Ζώρζ Ιμπραήμ Αμπντάλα, έξω από το γαλλικό ινστιτούτο στην Πάτρα.

Σε μια περίοδο οπισθοχώρησης και ιδεολογικής επίθεσης εναντίον των λαών που επιμένουν να αγωνίζονται με πείσμα ενάντια στον ιμπεριαλισμό, είναι πιο επίκαιρες από ποτέ η κοινή δράση και η ενότητα, από όλους όσους παλεύουν για να ενισχυθούν οι αντιιμπεριαλιστικοί-αντικαπιταλιστικοί αγώνες στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Μεσογείου.

Ο αγώνας μας για την παλαιστινιακή υπόθεση, παίρνει σάρκα και οστά με την πάλη μας ενάντια στη ντόπια αστική τάξη και στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛΛ. Σε κάθε πόλη, σε όλη τη χώρα, να δυναμώσουμε τις παρεμβάσεις υπεράσπισης της Παλαιστινιακής Αντίστασης. Να αναδείξουμε την εγκληματική συνεργασία της ελληνικής κυβέρνησης με το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ και τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΖΩΡΖ ΙΜΠΡΑΗΜ ΑΜΠΝΤΑΛΑ

ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

Πρωτοβουλία αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό

7/11/2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *