Αλληλεγγύη σε όλους τους κατηγορούμενους για την υπόθεση “Ληστές του Διστόμου”: Συγκέντρωση 25/5 9πμ, φυλακές Κορυδαλλού

Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ “ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ” ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ
επιβιώνει με την δική μας ανοχή και υπομονή…

ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΗ ΦΟΡΑ

Μία νέα βιομηχανία διώξεων, ένα νέο δικαστικό πραξικόπημα σχεδιάζεται στους διαδρόμους της Λουκάρεως και στα γραφεία της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.
Οι «ληστές του Διστόμου» είναι ένα δημοσιογραφικό και δικαστικό κατασκεύασμα, το οποίο αναφέρεται σε μια υποτιθέμενη συμμορία που από το 2006 έως και το 2015 έχει διαπράξει σωρεία ληστειών τραπεζών. Με αστεία στοιχεία παραπέμπονται οι αναρχικοί Ν. Μαζιώτης μέλος του Επαναστατικού Αγώνα, Π. Ασπιώτης, Γρ. Τσιρώνης, Μ. Σεϊσίδης, Κ. Σακκάς καθώς και οι Σπ. Χριστοδούλου, Μ. Θεοφίλου, o Γ. Πετρακάκος και άτομα του φιλικού του περιβάλλοντος.

Όλες οι κατηγορίες εντάσσονται στο πλαίσιο εγκληματικής οργάνωσης για την περίοδο 2006-2012 και στο πλαίσιο δράσης του Επαναστατικού Αγώνα για την περίοδο 2012-2016 όπου και συνελήφθη και ο τελευταίος κατηγορούμενος.

Στο νέο δικαστικό γολγοθά που στήνεται δέκα ξεχωριστοί κρίκοι επιχειρείται να γίνουν μία κοινή αλυσίδα που θα πνίξει σε εκατοντάδες χρόνια ποινής τους δέκα κατηγορούμενους, με τον καταμερισμό τους να επαφίεται στα αιματοβαμμένα χέρια της δικαστικής εξουσίας.

Η νέα αυτή δικαστική καρμανιόλα που στήνεται εις βάρος των δέκα κατηγορουμένων είναι μια κακοστημένη αλλά ξεκάθαρη επιχείρηση εξόντωσης συντρόφων και ανυπότακτων προλετάριων. Βασική της επιδίωξη είναι η συνέχιση και το άνοιγμα της αντιτρομοκρατικής πολιτικής σε ευρύτερα σύνολα ανθρώπων.

Κοινός παρανομαστής, η φυγοδικία, σαν να θέλει το κράτος να εκδικηθεί πια σε προσωπικό επίπεδο όλους τους φυγόδικους και φυγόποινους της τελευταίας δωδεκαετίας. Σαν να θέλει να δώσει ένα μήνυμα ενάντια στις σχέσεις αλληλεγγύης που αναπτύσσονται στα δύσβατα μονοπάτια αυτής της επιλογής.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ “ΛΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ”

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΜΑΪΟΥ 9 πμ. ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Συνέλευση ενάντια στη νέα αντιτρομοκρατική εκστρατεία υπόθεση “Ληστές του Διστόμου”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *