Στήριξη Καλεσμάτων της Συνέλευσης Αλληλεγγύης στον Κ. Μπ.

“Οι αγώνες πούχεις κάνει δε φελάνε
το αίμα το χυμένο αν δεν ξοφλάνε”

Ιάκωβος Καμπανέλλης

Στις 16 Σεπτεμβρίου, ημέρα διαδηλώσεων μνήμης για τον δολοφονημένο αντιφασίστα Παύλο Φύσσα, ξεσπούν συγκρούσεις στον αστυνομικό φραγμό έξω από τη γιάφκα της νεοναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής. Οι συγκρούσεις συνεχίζονται κατά την οπισθοχώρηση των διαδηλωτών στα Εξάρχεια, ενώ μερικές ώρες αργότερα ομάδα συντρόφων επιτίθεται στα ΜΑΤ που φυλάνε τη γιάφκα της ληστρικής συμμορίας του ΠΑΣΟΚ στη Χ. Τρικούπη. Τα ΜΑΤ συλλαμβάνουν τον 16χρονο σύντροφο Κ. Μπ. και αφού τον βασανίζουν απάνθρωπα με απανωτά χτυπήματα στο κεφάλι τον οδηγούν λιπόθυμο και δεμένο πισθάγκωνα στη ΓΑΔΑ. Κάτω από συνθήκες, οι οποίες είναι ακόμα αδιευκρίνιστες, ο σύντροφος Κ. Μπ. φέρεται να χτυπήθηκε από αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να καταλήξει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ διασωληνωμένος και σε κρίσιμη κατάσταση. Σήμερα, ο σύντροφος έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του, ενώ αλληλέγγυες και αλληλέγγυοι εμπόδισαν τον εκ νέου ανακριτικό βασανισμό του στο νοσοκομείο.

Εμείς δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε τους υπαίτιους για την απόπειρα δολοφονίας του συντρόφου Κ. Μπ. Δεν ξεχνάμε τη διαρκή και διαχρονική αστυνομική βαρβαρότητα που μισεί θανάσιμα και θέλει να εξοντώσει τη μαχητική νεολαία. Διατηρούμε στη μνήμη μας τη δολοφονία του 16χρουνου μαθητή της “Κομμουνιστικής Οργάνωσης Μαχητής” Σιδερή Ισιδωρόπουλο, που παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο κυνηγημένος από τους μπάτσους κατά τη διάρκεια αφισοκόλλησης στις 30 Απριλίου του 1976. Διατηρούμε στη μνήμη μας τη δολοφονία του αναρχικού μαθητή Μιχάλη Καλτεζά από τον Μελίστα στις 17 Νοεμβρίου του 1985, κατά τη διάρκεια συγκρούσεων έξω από το Πολυτεχνείο. Διατηρούμε στη μνήμη μας τη δολοφονία του 15χρονου αναρχικού μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου την 6η Δεκέμβρη του 2008 από τον Κορκονέα.  Και με αυτές τις μνήμες ζωντανές θα πορευτούμε αντιμέτωποι με κάθε πράξη αστυνομικής θηριωδίας.

Δεν ξεχνάμε, όμως, και τους πολιτικούς προϊστάμενους και συναυτουργούς του εγκλήματος, τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, που από την πρώτη στιγμή έβαλε λυτούς και δεμένους για να συγκαλύψει και να παραπληροφορήσει τόσο για τα αίτια του τραυματισμού του Κ. Μπ. ό σο και για την πραγματική κατάσταση της υγείας του. Ο ΣΥΡΙΖΑ αφού ανελίχτηκε στην κυβερνητική εξουσία πουλώντας δικαιωματισμό και αντιμνημονιακά φούμαρα απέδειξε περίτρανα πως δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από τους προκατόχους του τόσο στην υπογραφή αντιλαϊκών μνημονίων όσο και στην πολιτική προστασία της αστυνομικής βαρβαρότητας.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ – ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ Κ.ΜΠ.

– ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΡΟΥΡΟΥ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/10 στις 20:00

– ΠΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΑΡΕΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗ Γ.Α.Δ.Α, ΣΑΒΒΑΤΟ 7/10 στις 16:00

Ταξική Αντεπίθεση (Ομάδα Αναρχικών και Κομμουνιστών)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *