Κάλεσμα για στήριξη της συγκέντρωσης για τον νεκρό εργάτη Bahadar Chaudhary : Σάββατο 3 Ιούνη στο σταθμό ΗΣΑΠ Νέας Ιωνίας στις 12.00

ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ

Το Σαββατο της 13ης Μαϊου ακόμα ένας προλετάριος θυσιάστηκε στο βωμό της καπιταλιστικής κερδοφορίας. Ήταν ο μετανάστης αδερφός μας Bahadar Chaudhary, που κατέρρευσε από υπερκόπωση τη στιγμή που εργάζονταν στο κάτεργο των υφαντηρίων Παντελίδη στην οδό Σινιόσογλου 5 της Ν. Ιωνίας. Για εμάς δεν υπάρχουν ταξικά ουδέτερα “εργατικά ατυχήματα”, παρά μόνο εργοδοτικές δολοφονίες που οφείλονται στις βάρβαρες συνθήκες εργασίας, τα εξαντλητικά ωράρια, την εντατικοποίηση. Τα αφεντικά πλουτίζουν βουτώντας στον ιδρώτα και το αίμα των προλεταρίων. Απέναντι σε αυτό το διαρκές έγκλημα πρέπει να αντισταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις. Να αρνηθούμε να συνηθίσουμε το θάνατο..

Όλες και όλοι να στηρίξουμε την προγραμματισμένη συγκέντρωση στον σταθμό του ΗΣΑΠ Νέας Ιωνίας, Σάββατο 3 Ιούνη στις 12:00 και την πορεία που θα ακολουθήσει προς το εργασιακό κάτεργο των υφαντηρίων Παντελίδη.

Ταξική Αντεπίθεση (Ομάδα Αναρχικών και Κομμουνιστών)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *