Για τη στήριξη του Ταμείου Αλληλεγγύης φυλακισμένων και διωκόμενων αγωνιστ(ρι)ών

Η αλληλεγγύη θα νικήσει!

Από αυτήν την Δευτέρα 6 Απρίλη και κάθε Δευτέρα 12:00 με 14:00 στα γραφεία της Ταξικής Αντεπίθεσης (Αραχώβης 42 Εξάρχεια), παράλληλα με την συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για δομές προσφύγων και μεταναστών/στριων, για ανέργους/άνεργες και για συνανθρώπους μας που πλήττονται άμεσα από την κρίση, θα υπάρχει και κουτί οικονομικής ενίσχυσης σε σταθερή βάση για την δομή του Ταμείου Αλληλεγγύης φυλακισμένων και διωκόμενων αγωνιστ(ρι)ών.

Σ’ αυτή την δύσκολη συγκυρία που τίθεται σοβαρό πρόβλημα βιωσιμότητας και λειτουργίας αυτής της σημαντικής δομής του κινήματος πρέπει όλοι οι σύντροφοι και οι συντρόφισσες, όλες οι ομάδες και οι συλλογικότητες να συμβάλλουμε στη συνέχιση της έμπρακτης αλληλεγγύης.Το κράτος κηρύττει για ακόμη μια φορά τον πόλεμο στους φυλακισμένους, στερώντας τους εκδικητικά τα στοιχειώδη μέτρα υγιεινής και αυτοπροστασίας για την αντιμετώπιση του covid 19. Ήδη σε διάφορες φυλακές τις χώρας, με αφετηρία τις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, οι έγκλειστοι διεκδικούν για ακόμη μία φορά την αξιοπρέπειά τους δίνοντας αγώνα για ζωή απέναντι στους γδάρτες των ονείρων τους.

“….Τη δεδομένη χρονική περίοδο το ταμείο στηρίζει σε σταθερή μηνιαία βάση 24 κρατούμενους… με βάση τα νέα δεδομένα της εξάπλωσης του ιού και των περιοριστικών μέτρων που επιβάλλει το κράτος με αφορμή αυτό, η εξασφάλιση των πόρων για την υλική στήριξη των εντός των τειχών καθίσταται και πάλι εξαιρετικά δύσκολη. Ίσως πιο δύσκολη από κάθε άλλη φορά…. Η αδυναμία του Ταμείου, λόγω των αντικειμενικών συνθηκών της περιόδου αυτής, να εξασφαλίσει πόρους από τις δημόσιες δράσεις του, θα το οδηγήσει τους καλοκαιρινούς μήνες σε πλήρες οικονομικό αδιέξοδο και η στήριξη των πολιτικών κρατουμένων θα είναι πρακτικά αδύνατη. Ο μόνος τρόπος αυτό να αποφευχθεί είναι η υλική/οικονομική στήριξη από όλο τον κόσμο του ευρύτερου ανταγωνιστικού κινήματος…” (απόσπασμα από το δημόσιο κείμενο – κάλεσμα για την οικονομική στήριξη του Ταμείου αλληλεγγύης φυλακισμένων και διωκόμενων αγωνιστ(ρι)ών).

Κανένας και καμία μόνος και μόνη στα χέρια του κράτους

Νίκη στον αγώνα των φυλακισμένων.

Άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων τους.

Η αλληλεγγύη δεν θα μπει σε καραντίνα!

Παραμένουμε ενεργοί, παίρνοντας ταυτόχρονα όλα τα μέτρα προφύλαξης και κοινωνικής υπευθυνότητας!

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑΞΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ

Ταξική Αντεπίθεση (Ομάδα Αναρχικών και Κομμουνιστών)

* Μαζεύουμε: λάδι, ρύζι, όσπρια, μακαρόνια, τοματοπολτούς, φακές, γάλα μακράς διάρκειας και άλλα είδη πρώτης ανάγκης. Όποια/ος γνωρίζει ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια ας επικοινωνήσει με τη σελίδα Έφοδος στον Ουρανό

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *