Ανακοίνωση του PFLP (Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης) στον ελληνικό λαό: Διώχτε τον εγκληματία πολέμου Νετανιάχου!

Το Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης παροτρύνει το ελληνικό κίνημα, τον ελληνικό λαό και όλες τις προοδευτικές δυνάμεις του κόσμου να εμποδίσουν την προγραμματισμένη επίσκεψη του πρωθυπουργού του σιωνιστικού κράτους, του εγκληματία πολέμου Νετανιάχου, στην ελληνική πρωτεύουσα, την Αθήνα, στις 2 Γενάρη. Ο Νετανιάχου πρόκειται να πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα προκειμένου να υπογράψει μια συμφωνία αερίου για τη μεταφορά του κλεμμένου παλαιστινιακού φυσικού αερίου στην Ευρώπη. Αυτή η συμφωνία θα δέσει την ελληνική οικονομία και την κυπριακή με τη σιωνιστική ολότητα.

Το Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης παροτρύνει το ελληνικό κίνημα να δράσει ως προς την παρεμπόδιση αυτής της ενεργειακής συμφωνίας και να κάνει ξεκάθαρο ότι ο Νετανιάχου δεν είναι ευπρόσδεκτος στην Ελλάδα. Οι όλο εντεινόμενοι πολιτικοί, στρατιωτικοί και οικονομικοί δεσμοί μεταξύ του σιωνιστικού κράτους και της Ελλάδας, ενδυναμωμένοι από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και τώρα πλήρως ενστερνισμένοι από το δεξιό καθεστώς, πατάνε πάνω στον παλαιστινιακό και αραβικό λαό των οποίων οι ενεργειακοί πόροι κατάσχονται, κλέβονται και εμπορεύονται από την παράνομη κατοχή. Επιπλέον, αυτή η συμφωνία, όχι μόνο δεν στηρίζει την ελληνική κυριαρχία ή την οικονομική ενδυνάμωση, αλλά προσπαθεί ακριβώς να δέσει την οικονομία της Ελλάδας με αυτή των Σιωνιστών, αφήνοντας τους ελληνικούς φυσικούς πόρους εκτεθειμένους στην εκμετάλλευση και την υφαρπαγή τους από τις ΗΠΑ, το σιωνιστικό κράτος και τις ευρωπαϊκές δυνάμεις. Έρχεται χέρι με χέρι με τις προσπάθειες σύνδεσης και πρόσβασης της Ελλάδας στον ηλεκτρισμό που κλέβει και εμπορεύεται ο σιωνισμός μέσω του αγωγού EuroAsia Interconnector.

Η επίσκεψη Νετανιάχου είναι μια επίθεση στον παλαιστινιακό και στον ελληνικό λαό, την κυριαρχία τους, τον πλούτο και τους φυσικούς τους πόρους. Το σιωνιστικό πρότζεκτ δεν παρέχει καμία λύση στην οικονομική κρίση – το μόνο που θα φέρει είναι ακόμα περισσότερη δυστυχία για την Ελλάδα, την Παλαιστίνη και τον κόσμο. Στην πραγματικότητα η κατοχή, σύμμαχος των ΗΠΑ, θέλει να επιβάλλει την ηγεμονία της και να κυριεύσει σε όλη την περιοχή της Μεσογείου αφήνοντας τους φυσικούς πόρους εκτεθειμένους στη λεηλασία και χρησιμοποιώντας τους σαν βάση για τις επεκτατικές επιθέσεις τους σε όλη την περιοχή.

Παροτρύνουμε όλες τις αριστερές δυνάμεις, τα σωματεία, τα κοινωνικά κινήματα και τις παλαιστινιακές και αραβικές κοινότητες στην Ελλάδα να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να μπλοκάρουν την επίσκεψη του Νετανιάχου και την υπογραφή της συμφωνίας. Κάντε το θυμό σας να φανεί ξεκάθαρα ενάντια στα συνεχιζόμενα, καθημερινά εγκλήματα της σιωνιστικής κατοχής: τις δολοφονίες, τις επιθέσεις στα δικαιώματα των προσφύγων, τις κατεδαφίσεις των σπιτιών, την αρπαγή της γης, τις μαζικές συλλήψεις, τα βασανιστήρια, τις επιθέσεις, την πολιορκία και το βομβαρδισμό της Γάζας. Πάρτε θέση ενάντια στην κλοπή και τον έλεγχο των παλαιστινιακών και ελληνικών πλουτοπαραγωγικών πηγών από το σιωνισμό και τον ιμπεριαλισμό.

Ο παλαιστινιακός κι ο ελληνικός λαός στέκονται δίπλα δίπλα στο ξεμπρόστιασμα του φασισμού, τις επιθέσεις στην κρατική σας κυριαρχία, την κατάρρευση της οικονομίας και τη λιτότητα. Η ανεξάρτητη ανάπτυξη της Ελλάδας μπορεί να δυναμώσει μόνο πάνω στο μποϊκοτάζ του Ισραήλ και των εταιρειών και θεσμών που συντηρούν αυτό το παράνομο, εποικιστικό, ρατσιστικό πρότζεκτ του απαρτχάιντ. Ο σιωνισμός επιδιώκει την εδραίωσή του στην περιοχή μέσω αυτών των αγωγών κλοπής και καταστροφής. Κάντε ξεκάθαρο ότι η Ελλάδα δεν θα γίνει ένα αιματοβαμμένο μονοπάτι για τη μεταφορά του κλεμμένου παλαιστινιακού αερίου!

Ο Νετανιάχου θέλει με αυτήν την επίσκεψη να φτιάξει την εικόνα του μετά τα σκάνδαλα διαφθοράς και ακόμα περισσότερο, μετά την ανακοίνωση του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου ότι θα ξεκινήσει επίσημη έρευνα για τα ισραηλινά εγκλήματα πολέμου και τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στην Παλαιστίνη. Ο ελληνικός λαός έδειχνε ανέκαθεν, με την άνευ όρων αλληλεγγύη του και τις μαζικές διαδηλώσεις, ότι είναι με την Παλαιστίνη. Οι αγώνες σας συνεχίζουν να εμπνέουν το κίνημά μας. Τώρα είναι η ώρα να ενωθείτε ακόμα μια φορά στο δρόμο για τη δικαιοσύνη και τη νίκη: Οι εγκληματίες πολέμου είναι ανεπιθύμητοι στην Ελλάδα!

Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης

26 Δεκέμβρη 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *