Άδεια στους πολιτικούς κρατούμενους (Συγκέντρωση στο Υπ. Δικαιοσύνης στις 23/3)

Άδεια στους πολιτικούς κρατούμενους χωρίς προϋποθέσεις και περιοριστικούς όρους

Κατάργηση του εισαγγελικού βέτο στις αποφάσεις του συμβουλίου των φυλακών

Η Ταξική Αντεπίθεση (Ομάδα Αναρχικών και Κομμουνιστών) καλεί στη συγκέντρωση αλληλεγγύης  στους πολιτικούς κρατούμενους στο Υπουργείο Δικαιοσύνης την Πέμπτη 23 Μαρτίου στις 13:00.

-Ενάντια στις πιέσεις της Αμερικάνικης Πρεσβείας, του αστικού πολιτικού κόσμου και των πιο ληστρικών εκπροσώπων της λούμπεν μεγαλοαστικής τάξης.

-Ενάντια στο καθεστώς εξαίρεσης που επιβάλλεται στους πολιτικούς αντιπάλους του καθεστώτος. Με τρομονόμους, έκτακτα στρατοδικεία, ειδικές συνθήκες κράτησης, βασανιστήρια για την απόσπαση DNA, ακόμα και λογοκρισία -όπως με την απαγόρευση της εκδήλωσης στη Νομική στις 14 Δεκέμβρη.

-Ενάντια στους εκβιασμούς της “αριστεράς” του κεφαλαίου που ζητά δηλώσεις μετανοίας από τους πολιτικούς κρατούμενους, για να κάνουν χρήση των κατοχυρωμένων δικαιωμάτων τους.

Στόχος -όχι μονάχα του συμβουλίου της φυλακής- αλλά του καθεστώτος, είναι οι ίδιοι οι πολιτικοί κρατούμενοι να απαξιώσουν την επαναστατική πάλη για ένα κόσμο καλύτερο και πιο δίκαιο και να εξαργυρώσουν την όποια άδεια με τίμημα τη συνείδησή τους. Ας μην περιμένουν όμως τέτοιο δώρο από τους αναρχικούς και τους κομμουνιστές κρατούμενους. Δεν ταιριάζει στο ήθος τους και τη στράτευση τους στα υψηλότερα ιδανικά της ανθρωπότητας, αυτά της ισότητας και της ελευθερίας.

Σε αυτόν το αγώνα είμαστε μαζί με τους φυλακισμένους συντρόφους. Και για να τον κερδίσουμε, πρέπει να τον πλατύνουμε και να τον οξύνουμε. Σε αυτήν την κατεύθυνση καλούμε όλους και όλες να συμμετέχουν την Πέμπτη στη συγκέντρωση έξω από το Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Ταξική Αντεπίθεση (Ομάδα Αναρχικών και Κομμουνιστών)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *