ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ – ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ 9 ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ: Πέμπτη 25 Γενάρη στις 18.00, Συγκέντρωση στα Προπύλαια και Διαδήλωση στη Βουλή και την Τουρκική Πρεσβεία.

θα ‘ρθει η μέρα που θ’ αρπάξουμε τις λόγχες
που μες το αίμα το δικό μας έχουν βαφτεί

Η Ταξική Αντεπίθεση (Ομάδα Αναρχικών και Κομμουνιστών) στηρίζει και συμμετέχει στη Συγκέντρωση-Διαδήλωση που έχει καλέσει η Επιτροπή Αλληλεγγύης για τους Πολιτικούς Κρατούμενους στην Τουρκία και το Κουρδιστάν, την Πέμπτη 25 Γενάρη από τα Προπύλαια στη Βουλή και την Τουρκική Πρεσβεία, ενάντια στην έκδοση και για την άμεση απελευθέρωση των 9 αγωνιστών πολιτικών προσφύγων από την Τουρκία.
Οι σύντροφοι συνελήφθησαν στην Αθήνα στις 28.11.17, λίγες μέρες πριν την άφιξη του φασίστα Ερντογάν, κατηγορούμενοι για συμμετοχή στο DHKP-C (Επαναστατικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Μέτωπο-Κόμμα) και αφού ξυλοκοπήθηκαν και βασανίστηκαν από τα ανδρείκελα της “αντι”τρομοκρατικής (ΔΑΑΕΒ), μετά την προφυλάκιση τους διασκορπίστηκαν σε διάφορες ελληνικές φυλακές.
Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στο πλευρό τους γιατί όπως γράφαμε και στο κάλεσμα Αλληλεγγύης στα δικαστήρια της Ευελπίδων στις 4.12.17: “όσο και να προσπαθούν οι δυνάμεις καταστολής και οι μυστικές υπηρεσίες των ιμπεριαλιστικών κρατών και των συμμάχων τους , να πείσουν πως το DHKP-C αποτελεί “τρομοκρατική” οργάνωση, οι λαοί της Τουρκίας γνωρίζουν πολύ καλά ποιος είναι ο πραγματικός τρομοκράτης. Γιατί βιώνουν ένα καθεστώς καταπίεσης που έχει επιβάλλει ως καθημερινότητα, σε όποιον διαφωνεί μαζί του, τις συλλήψεις, τις διώξεις, τις προφυλακίσεις, τα βασανιστήρια. Γιατί το DHKP-C διεξάγει εδώ και πολλές δεκαετίες ένα πολύ σκληρό μα και συνάμα δίκαιο αγώνα, ενάντια στο φασισμό και τον ιμπεριαλισμό, στην ταξική ανισότητα και την αδικία, πάντα στο πλευρό των λαών, των εργαζομένων, της νεολαίας. Γιατί αποτελεί φωτεινό σηματοδότη για τα επαναστατικά κινήματα ανά τον κόσμο, καθώς μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες διεξάγει μια πολύ σημαντική πολύμορφη πάλη, με εκατοντάδες φυλακισμένους και νεκρούς αγωνιστές, από την οποία έχουμε να διδαχθούμε πολλά. Γιατί παρ’ όλο τις υπέρμετρες δυσκολίες, τις φυλακές και τα βασανιστήρια, τα πρόσωπά τους είναι πάντα χαμογελαστά, εκπέμποντας τη δύναμη της ψυχής των αγωνιστών που πιστεύουν στο συλλογικό όραμα, στην προλεταριακή έφοδο στον ουρανό”.

ΤΟ ΝΑ ΜΑΧΕΣΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ.

Πέμπτη 25 Γενάρη στις 18.00: Συγκέντρωση στα Προπύλαια και Διαδήλωση στη Βουλή και την Τουρκική Πρεσβεία.

Ταξική Αντεπίθεση (Ομάδα Αναρχικών και Κομμουνιστών)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *