Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό: Σχετικά με μια προβοκατόρικη ναζιστική αναδημοσίευση…

Από τις 6.12.17, μετά την επίσημη αναγνώριση από τις ΗΠΑ της Ιερουσαλήμ ως επίσημης πρωτεύουσας του κράτους-δολοφόνου του Ισραήλ, η Παλαιστίνη και ο λαός της αναμετριούνται -για άλλη μια φορά στην Ιστορία τους- με την πλέον ωμή έκφραση της ιμπεριαλιστικής επιθετικότητας και τη σιωνιστικής αρπακτικότητας.

Σαράντα μέρες μετά, η νέα Ιντιφάντα συνεχίζεται, η Παλαιστινιακή Αντίσταση και οι οργανώσεις της συνεχίζουν τον άνισο και σκληρό, τον δίκαιο και ηρωικό Αγώνα ενάντια στην κατοχή.

Μέσα σ’ αυτή τη συνθήκη -κι έπειτα από σειρά ανοιχτών συνελεύσεων- συγκροτήθηκε η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό. Στην Πρωτοβουλία συμμετέχουν πολιτικές ομάδες και οργανώσεις αναρχικών και κομμουνιστών, συλλογικότητες αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη, αγωνιστές και αγωνίστριες από την Ελλάδα, την Παλαιστίνη, την Τουρκία, το Κουρδιστάν.

Στα πλαίσια της έκφρασης της Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό -κι ενώ προηγήθηκε στις 22.12.17 Συγκέντρωση στην πρεσβεία του Ισραήλ-, η Πρωτοβουλία κάλεσε σε Συγκέντρωση ενάντια στην παρουσία ισραηλινών δολοφόνων-βασανιστών του Παλαιστινιακού Λαού σε σεμινάριο grav maga στο ΟΑΚΑ το οποίο -λίγες μέρες μετά τη δημοσιοποίηση του καλέσματος- ακυρώθηκε από την ομοσπονδία grav maga, ενώ το Σάββατο 20 Γενάρη στις 18.00 θα πραγματοποιηθεί Διαδήλωση από το Σύνταγμα στην πρεσβεία των ΗΠΑ.

Μ’ έκπληξη και οργή ανακαλύψαμε προ ημερών ότι τα καλέσματα και τα κείμενα της Πρωτοβουλίας αναπαράχθηκαν διαδικτυακά -και αλλοιωμένα- από το site “ελληνικόν εθνικό κοινωνικό καθίδρυμα” του γνωστού ναζιστή Αρ.Καλέτζη.

Η Αλληλεγγύη στην Παλαιστινιακή Αντίσταση -η οποία εκφράζεται στην Ελλάδα και σ’ όλο τον κόσμο- εντάσσεται στα πλαίσια του ευρύτερου αγώνα ενάντια στον καπιταλισμό και τον ιμπεριαλισμό. Αυτήν την πλατιά διεθνιστική Αλληλεγγύη προσπαθούν να προβοκάρουν τα ναζιστικά καθιζήματα, οι θιασώτες του πιο δόλιου καπιταλισμού, οι αρνητές του Ολοκαυτώματος.

Πριν λοιπόν βρεθούν αντιμέτωποι με τις συνέπειες των επιλογών τους, τους προειδοποιούμε να μην διανοηθούν να πατήσουν το πόδι τους το ερχόμενο Σάββατο στο Σύνταγμα και τους καλούμε ν’ αναλογιστούν το τέλος που επιφύλαξε η Ιστορία στους ηττημένους προγόνους τους το 1945…

Ο ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ – ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ – ΣΑΒΒΑΤΟ 20/1 18.00 ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΡΟΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΗΠΑ

Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *