Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους 3 συλληφθέντες για την Ελληνοαμερικάνικη Ένωση (Ευελπίδων, 15/6)

Την Τρίτη 12/6, έπειτα από παρέμβαση αλληλεγγύης για τον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα που πραγματοποιήθηκε  στην Ελληνοαμερικανική Ένωση στο Κολωνάκι, συνελήφθησαν δύο συναγωνιστές και σύντροφοι. Ο Κ.Φ. και η Σ.Κ. διώκονται με μια σειρά από πλημμελήματα και ένα κακούργημα και περνάνε από τα δικαστήρια Ευελπίδων την Παρασκευή 15/6 , στις 11 το πρωί, έπειτα από προθεσμία που έλαβαν κατά τη μεταφορά τους στον ανακριτή την Τετάρτη το πρωί.

Η παρουσία μας εκεί και η στήριξη των δύο συναγωνιστών και συντρόφων είναι επιτακτική, τόσο για να δώσουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα στο δικαστικό μηχανισμό ότι οι αγωνιστές δεν είναι μόνοι τους, όσο και ένα μήνυμα στην αστική τάξη και το πολιτικό της προσωπικό ότι ο αγώνας για να σπάσει το καθεστώς εξαίρεσης των πολιτικών κρατουμένων συνεχίζεται.

Δε θα κλείσουμε τα μάτια μας στην ωμή παρέμβαση της αμερικάνικης πρεσβείας σχετικά με το ζήτημα της άδειας τους Δ. Κουφοντίνα, αλλά και στις διώξεις των συναγωνιστών και συντρόφων μας που στοχοποιούνται ευθέως από τη σφηκοφωλιά του ιμπεριαλισμού στη χώρα μας.

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο των καταπιεσμένων

Αλληλεγγύη και καλή ανάρρωση στο σύντροφο Δημήτρη Κουφοντίνα

Αλληλεγγύη στους συλληφθέντες συντρόφους μας

Συνέλευση αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα

 

ΥΓ: Έπειτα από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στο σπίτι της συντρόφισσας Σ.Κ., συνελήφθη και ο σύντροφος Γ.Α., καθώς βρέθηκε οπλισμός για τον οποίον και ανέλαβε την ευθύνη. Ενάντια στη μιντιακή προπαγάνδα που αρέσκεται να εφευρίσκει «τρομοκράτες» και «ηγέτες τρομοκρατικών οργανώσεων» στις πλάτες των συντρόφων μας, δηλώνουμε τη στήριξή μας σε όλους τους συλληφθέντες συντρόφους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *